Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r47842ucud/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695
Despre noi - UcuDima Imobiliare

Sunati-ne

0757.747.628

Email

office@ucudima-imobiliare.ro

Despre noi

Noi va ajutam sa va cumparati proprietatea mult dorita

Vom fi onorati sa va avem drept client si sa putem construi impreuna o relatie durabila, bazata pe incredere, respect si integritate.

Ne angajam intr-o relatie transparenta astfel incat veti cunoaste fiecare faza a procesului si veti fi informat constant de progresele facute. Impreuna cream combinatia castigatoare pentru a finaliza tranzactia.

Experienta

Cu peste 14 de ani de experienta in vanzari pe piata din Romania, echipa noastra este dedicata clientilor sai, oferind consiliere obiectiva si profesionista pentru orice tip de tranzactie imobiliara.

Consiliere financiara

Suntem alaturi de clientii nostri cu cele mai bune sfaturi in materie de credite imobiliare, facilitand astfel procesul de cumparare.

Recomandari

Din ziua in care suntem numiti in calitate de reprezentanti, noi vom actiona in interesul dumneavoastra, si vom face recomandari constructive privind modul de a obtine cel mai bun pret pentru viitoarea dumneavoastra proprietate.

Preturi

Pentru a obtine cel mai bun pret pentru viitoarea dumneavoastra proprietate, noi:

  • Studiem zona
  • Revizuim ofertele comparabile de pe piata
  • Analizam proprietatile de vanzare

Negociere

Suntem mandri de faptul ca atat de multi dintre clientii nostri din trecut au apreciat abilitatile noastre de negociere.

Cand negociem, suntem corecti fata de ambele parti, dar pregatiti sa actionam in interesul dumneavoastra.

Vanzatori

Noi mentinem constant o baza de date de vanzatori autentici care vor sa vanda o proprietate in zona dumneavoastra de interes.

Vizionari

Atunci cand stabilim vizionari, avem politici si linii directoare care sa minimizeze perturbarea rutinei zilnice si sa obtina rezultate optime.

Disponibilitate

Contactul personal este disponibil in persoana sau la telefon si este esential pentru relatia noastra de succes cu clientii nostri.

Suntem intotdeauna disponibili in cazul in care aveti nevoie sa intrati in contact cu noi, 7 zile din 7.

Contactati-ne la numarul 0757.747.628

De restul ne ocupam noi !